Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Vart i hela världen är världen på väg — Kairos Future

juni 9 @ 11:30 f m - 1:00 e m

Under 9 juni står e-merge som värd för ett spännande live-event direkt på webben. Då kommer Kairos Future att föreläsa om hur organisationer kan ta sig an utmaningarna att bedriva effektiv verksamhet här och nu och samtidigt orka att blicka långt framåt. Magnus Kempe, senior konsult och Director of Retail & Finance, kommer att berätta om de stora utmaningarna och hur olika typer av organisationer kan ta sig runt problemen. Vad kan man lära sig av tidigare disruptiva skeden när det kommer till en kris såsom den vi upplever just nu? Hur kommer världen att se ut efter coronapandemin? Hur kan organisationer gå stärkta ur krisen? Magnus ger sina svar och presenterar olika vägar framåt i en ständigt föränderlig värld med skiftande konsumtionsmönster. Välkommen att delta!

Hålltider och anmälan

Eventet anordnas under 9 juni kl. 11.30-13.00. Föreläsningen håller på i ca 60 minuter och avslutas med en gemensam frågestund på ca 15-30 minuter. Anmäl dig nu via mail. Länk till föreläsningen skickas till din mailadress senast en timma innan eventet startar.

Anmäl dig här ->

 

Det här är Kairos Future

Kairos Future är ett internationellt konsult- och analysföretag som hjälper företag att förstå och forma sin framtid. Genom trend- och omvärldsanalys, innovation, strategi och mjukvarustöd för AI-driven analys, omvärldsbevakning och innovation, hjälper de sina kunder att omsätta de stora sammanhangen till konkret handling. 

 

Organisatörer

 

                  handelskammaren jönköpoing logotyp

Detaljer

Datum:
juni 9
Tid:
11:30 f m - 1:00 e m

Arrangörer

e-merge
Region Jönköpings län
Företagarna
Handelskammaren i Jönköping
Science Park
Almi